WikiTan techniek


Go to content

Main menu:Welkom op onze openingspagina!


Deze geeft gemakkelijk toegang tot de complete technische documentatie van TAN.

Er is bij de opbouw gebruik gemaakt van de indeling zoals die in het officiŽle onderdelenboek wordt aangehouden.

Alle technische artikelen uit alle clubbladen vanaf 1 januari 1966 tot heden zijn er in opgenomen. Er is ook gebruik gemaakt van de duizenden quotes van leden, zoals die in de afgelopen tien jaar op de babbelbox zijn geplaatst.

Alle bijdragen kan je oproepen door in een van de keuzemenu's een onderwerp te kiezen en verder te klikken op de tabs. Die procedure wijst zichzelf.

Het is ook mogelijk om met de ingebouwde FreeFind-zoekmachine een zoekterm in te voeren. Zo krijg je een aantal vindplaatsen in deze site in beeld en die kan je dan rustig doorbladeren tot je hebt gevonden wat je zoekt.

Het is de bedoeling om deze documentatie steeds aan te vullen met bijdragen uit de zogeheten WikiTan. Daarmee gaan we rond 1 december 2010 een maand lang proefdraaien. Die Wiki is na inloggen toegankelijk voor TAN-leden.De technische bijdragen daaruit die voor alle leden van belang worden geacht, komen uiteindelijk terecht in de technische documentatie die u nu voor u ziet.
We staan uiteraard open voor ieder suggestie om dit concept te veranderen, verbeteren, verfraaien of wat dan ook. Daarvoor kun je bijgaand emailformulier gebruiken.

Veel zoek- en leesplezier!

Dankbetuiging

Dit e-handboek kwam tot stand dank zij het vele scan-voorwerk van Peter Hettema & Pim Berends, en de vele technische bijdragen in de TAN-babbelbox van Henk Sloos, Willem van de Wouw, Karel Beukema toe Water, Aart van Boven en Dick Hendriks. In de eindredactie was de hulp van Rob Erdbrink onmisbaar.
Zonder webmaster Erik Deul zou dit project helemaal op niets zijn uitgelopen.

Hartelijk dank ook aan alle anderen, hier niet genoemd, die een substantiŽle bijdrage hebben geleverd.

Namens het bestuur van TAN,

Gjalt van der Molen, bestuurslid communicatie ad interim

Home * | 4 cilinder | 6 cilinder | 8 cilinder | Appendix | Clubblad | Weblinks met veel techniek * | Site Map


Back to content | Back to main menu